2013. május 28., kedd

Jelentkezz Te is az asszertivitás tréningre!

                        Mottó:„Senki sem tud kisebbrendűségi érzést kelteni                                                                benned a beleegyezésed nélkül."
   /Eleanor Roosevelt/


 Gyakran úgy érzed, hogy kihasználnak? Nem mersz visszautasítani számodra kellemetlen feladatokat? Úgy érzed, nem tudsz kiállni önmagadért? Gyakran elfogadod mások véleményét, csak hogy kerüld a vitát? Nem tudsz, nem mersz nemet mondani? Teszed a dolgot, még sem kapsz érte megbecsülést? Nem tudsz érvényesülni? Nem mered, ha konfliktusba kerülsz, elmondani a véleményedet? Félsz kiállni az álláspontod mellett?  Félsz a jogos haragodat kinyilvánítani, mert félsz megbántani másokat? Nem szereted a vitás helyzeteket? Inkább írsz egy emailt, mint hogy személyesen találkozz azzal, aki megbántott? Azt hiszed, mások talpraesettebbek, mint te? Zavarba jössz, ha dicsérnek? Nem tudsz győztes énként viselkedni? Bármit kérnek tőled, megteszed, ha rosszul érzed magad miatta, akkor is? Úgy érzed, kihasználnak mások?

Ha csak egyetlen igennel válaszoltál is, helyed van köztünk 2013.június 8-án és 15-én szombaton 9-14 óra között! Helyszín: Jósavárosi Művelődési Ház, /4400, Nyíregyháza, Ungvár sétány 33./
Jelentkezz!     
            Bodnár Sándorné,Angéla                  +36 70 611 0314
             Lipcsák Tamás paróchus                  +36 30 365 6338
             Rákhel-Szöllősy Ramóna                  +36 30 263 5181
vagy:
Email: egyesuletgyerecsak@gmail.com



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése