2015. május 11., hétfő

Újra otthont keres a vándorbölcső

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom alapításának öt éves évfordulója alkalmából pályázatot hirdetett együttműködő közösségek, civil szervezetek számára. Az évfordulóval megegyezően öt bölcső talált gazdára olyan közösségekben, ahonnan a legjobb pályázatok érkeztek. A Gyerecsak Egyesületet érte az a megtiszteltetés, hogy az öt bölcső egyikét megkaphatta.

Az egyesület által elnyert vándorbölcső februárban érkezett Nyíregyházára az akkor még pocaklakó Pákolicz Dézihez.


A bölcső az első kis lakója számára lassacskán szűkösnek bizonyul, így újra keresi gazdáját.  A pályázatra bárki jelentkezhet, akinek pici babája van, és szívesen ringatná, altatná gyermekét ebben a gyönyörűséges ringatózó fekhelyben.

A nyertes elnyeri a jogot arra, hogy gyermeke három hónapig élvezhesse a vándorbölcső kellemes nyugtatását. A bölcső Czotter András asztalosmester kezei nyomán készült, aki a legújabb munkáit úgy tervezte meg, hogy a szülőknek ne kelljen túl mélyre hajolniuk, mikor ringatják gyermeküket.


Jelentkezni lehet május 20. éjfélig az egyesuletgyerecsak@gmail.com e-mail címen
vagy a 06-30-618-6583-as telefonszámon.

Az eredményhirdetés május 25-én várható, a bölcsőátadás pedig előreláthatólag június 1-én, hétfőn fog megtörténni sajtónyilvános eseményként! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése